Fester

En fest på Lyngby Vandrerhjem varer til solen står op. Middagens tre retter med vin sammensættes på forhånd og efter eget valg fra vores fest-menu, baren er fri og sengene står klar når I ikke orker at danse mere. Fra velkomsten i pejsestuen til morgenmaden næste dag er du og dine gæster i gode hænder og kan fokusere på det I er kommet for: At nyde hinandens selskab.

––––––––––

I prisen forudsættes det, at I er minimum 60 og maksimalt 100 overnattende gæster. Festen kan starte kl. 17:00 og vare til 02:00 – ønsker I at fortsætte efter dette tidsrum, kan det arrangeres mod et tillæg. Det er desværre ikke muligt at medbringe egen mad eller egne drikkevarer.

Med i prisen er velkomst i pejsestuen, en tre-retters menu og kaffe med avec samt natmad. Til maden serveres vin ad libitum, og efterfølgende er der fri bar. Endelige inkluderes overnatning og morgenmad.

Pris: 1300 kr. pr. gæst i 2017.

Vi afholder også fødselsdage, brunch, barnedåb, konfirmationsfester og lignende arrangementer. Disse sammenkomster kan afholdes hele året, dog tilbyder vi ikke nattefest i juli. Menu og priser fremsendes gerne.

Læs om vores menuer