Menuer

Brunch

08:00-10:00

Ekstra timer 35,- pers.

Min.: 30 pers.

Pris 195,- dkk. pr. kuvert.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

—– 0 —–

Yoghurt naturel rørt med bær og sirup

Brunch Pølser

Æg og Bacon

2 slags lækkert pålæg

Hjemmebagt brød samt hjemmebagt rugbrød

Amerikanske pandekager m. sirup

Dansk brie med druer

Diverse hjemmelavet tilbehør, marmelade og Nutella

Kanelsnegle

Juice

Kaffe/Te

Bordopdækning:

stofservietter • blomster • lys

Brunch – Luksus

10:30 – 13:30

Ekstra timer 30,- pers.

Min.: 30 pers.

Pris: 375,- dkk. pr. kuvert

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

—– 0 —–

Et glas perlende Cava

Varmrøget laks m.sauce verde

Røræg og bacon

Brunch pølser

3 slags lækkert pålæg

Hjemmebagt brød

Hjemmebagt rugbrød

Amerikanske pandekager m. sirup

Croissant

Yoghurt rørt med bær og sirup

Brownies

Dansk brie og skæreost

Diverse hjemmelavet tilbehør af marmelade & Nutella

Juice

Kaffe/Te

Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys

Frokost – Klassisk

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 275,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

——0——

2 slags sild.

Æg med rejer & mayonnaise.

Gravet laks med rævesauce.

Frikadeller m. surt.

Hjemmelavet hønsesalat.

Hjemmelavet leverpostej med bacon & champignon.

Høns i tarteletter.

2 slags udvalgte oste med tilbehør.

Friskbagt brød med smør.

Klassisk æblekage

Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys

Frokost – Buffet

Antal min 30 pers.

Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)

Pris 325,- pr. kuvert

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

——0——

Skaldyrssalat vendt i rucola m. rugbrødschips

Små hjemmelavede fiskefrikadeller m. grov remoulade

2 salater tilpasset årstiden

Pommes Souffle m. ramsløg

Kylling faseret m. gorgonzola – bundet m. parma skinke

Kalvetykstegs filet – stegt m. timian og havsalt

Brownie

Rabarbertærte m. vaniljecreme

Hjemmebagt brød og smør

Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys

Frokost – Italiensk

Antal min 30 pers.

Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)

Pris 350 pr. person

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

—-0—–

Varmrøget laks med romescosauce

Stort pølsebræt m. udvalg af italienske pølser og skinker.

Stort ostebræt m. udvalg af italienske oste og tilbehør

Tomatsalat med mozzarella og oliven

Spinatsalat m. pærer, pinjekerner og balsamico

Fettuccine m. squash vendt i pesto

Små smørstegte kartofler vendt i timian

Kylling saltimbocca

Helstegt kalvetyksteg stegt m. rosenpeber

Klassisk Tiramisu

Hjemmebagt brød & smør

Bordopdækning: duge •blomster •lys

Grill – På terrassen

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 350,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)

—–0—–

Lækker grillpølser

Grill spyd (shickebab) valg mellem 2 varianter af: svin, kylling, kalv eller lam.

Sennep, ketchup, BBQ sauce

Hjemlavet kartoffelsalat eller bagt kartoffel med smør.

2 blandet salater efter kokkens humør

Hjemmebagt Hvidløgs brød

I sæson Jordbær med fløde

eller

Frugt trifli

Bordopdækning: duge •blomster •lys

Grill – Deluxe

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 450,- pr. kuvert.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)

 

Forretter

Grillet aubergine toppet med olivenolie, mozzarella, fint hakket springløg og sherry tomater

Grillet Grønne asparges med classic vinaigrette,

Kæmperejer bagt i smør og hvidvin m. krydderurter,

Hovedretter

Bagte kartofler serveret med ramsløgssmør m. sennep

Små danske kartofler vendt i olie med hakket krydderurter og pinjekerner

Grillet majskolber vendt i smør og krydderurter

Brændt spidskål vendt i citronsalt med timian

Steak af oksefilet

Svinekoteletter vendt i barbecue

Dessert

Grillede grapefrugt m. mascarponecreme, toppet med mynte og nødder

eller

Flamberet jordbær med rørt vaniljeis.

Hertil hjemmelavet brød og smør

FESTMENU

Dagsarrangement

Antal: Min. 35 pers.

Varighed: 4 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Pris: 495,- pr. kuvert. Ved valg af ét forslag fra hver menu.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

Valg af 2 slags kød: tillæg på kr. 25,- pr. person.

 

Husets velkomstdrink

Forret

Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat

Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips

Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon

Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.

(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)

Hovedret

Kalvetykstegs filet m. timian. Serveres med svampesauce

Dyrefilet m. syltede tranebær, ristede svampe & vildtsauce. (+25,-)

Unghanebryst fra Hopballe Mølle –  farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.

Kartofler

Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme

Garniture

Sauté af årstidens grønsager

Diverse salater

Dessert

Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne

Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis

                                                                                                                      Eton Mess, hjemmelavet marengskys m. vaniljeflødeskum og bær

Festarrangement med overnatning

Festarrangement

Velkomstdrink • 3 retters menu • kaffe med avec • vin ad libitum til maden • fri bar • overnatning • morgenmad

Pris:  2022/23- 1650 kr. pr. gæst. Ekstra timer 4000,-

Pris 2022/23 -Fredag & Søndag  – 1450,- kr. pr. gæst ( ikke i forb. med helligedage )

  1. 17.00– 02.00. Udtjek næste dag kl. 11.00. Mere tid mod tillæg.
    Min. 60 pers.

.

Husets velkomstdrink

Forret

Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat

Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips

Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon

Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.

(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)

Hovedret

Kalvetykstegs filet med timian. Serveres med svampesauce

Dyrefilet m. syltede tranebær, ristede svampe & vildtsauce. (+25,-)

Unghanebryst fra Hopballe Mølle -farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.

Kartofler

                     Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme

Garniture

Sauté af årstidens grønsager/Diverse salater

Dessert

Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne

Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis

                                                                                                                      Eton Mess, hjemmelavet marengskys m. vaniljeflødeskum og bær

Kaffe med Avec

Natmad (Pizza, suppe eller pølsebord)

…..har vi overset dine ønsker – så skriv til os på info@lyngbyhostel.dk og få et godt tilbud!