Menuer

Brunch # 1

kl. 09:00-12:00

Ekstra timer 30,- pers.

Min.: 30 pers.

Pris 195,- pr. kuvert.
(Børn o-2 u/b – 3-6 år halv pris)

—– 0 —–

Müsli

Yoghurt naturel m. sirup og frugt

Brunch Pølser

Æg og Bacon

3 slags lækkert pålæg

3 slags brød samt hjemmebagt rugbrød

Croissant

Amerikanske pandekager m. sirup

Oste

Brownies

Kanelsnegle

Juice

Kaffe/Te

Bordopdækning: duge • blomster • lys

Brunch # 2

kl. 10:30 – 13:30

Ekstra timer 30,- pers.

Min.: 30 pers.

Pris: 220,- pr. kuvert
(Børn o-2 u/b – 3-6 år halv pris)

—– 0 —–

Hjemmerøget laks m. røræg

Lun hjemmelavet leverpostej

Hotwings

Brunch pølser

3 slags lækkert pålæg

3 slags brød samt hjemmebagt rugbrød

Amerikanske pandekager m. sirup

Croissant

Yoghurt naturel m. sirup og frugt

Brownies

3 slags oste.

Juice

Kaffe/Te

Bordopdækning: duge • blomster • lys

Frokost # 1

Klassisk Frokost

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 220,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

——0——

2 slags sild og æg

Økologisk gravet laks med rævesauce

Mini frikadeller m. surt

2 slags pølse

Hjemmelavet leverpostej med bacon

Spicy hotwings

Skiver af helstegt oksefilet.

2 slags blandet salat efter årstiden og kokken humør

2 slags udvalgte Ost med tilbehør

Klassisk æblekage eller chokoladekage med skovens bær.

Bordopdækning: duge •blomster •lys

Frokost # 2

Min 30 pers.

Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)

Pris 250 pr. person.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

——0——

Lime marineret laks m. avokado creme

Seranoskinke m/Artiskok

Stegt oksefilet

Spicy Hotwings

Mini frikadeller

Bruchetta

Humus m/ fladbrød

2 slags blandet salater efter Årstiden

Gorgonzola m/ syltede valnødder

Taleggio ost/m Oliven tappanade

Udvalg af skåret årstidens frugt.

Hjemmebagt brød og smør

 

Bordopdækning: duge •blomster •lys

Frokost # 3

Antal min 30 pers.

Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)

Pris 350 pr. person

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

—-0—–

Lime gravet laks med Avokado creme

Skaldyrs salat med wakame tang

2 slags blandet salater efter Årstiden og kokkes humør

Lufttørret Serrano skinke med grillet artiskok

Italiensk salami, hertil Oliven

Bruschetta

Humus med fladbrød

Stegt kyllingebryst marineret med pesto af soltørret tomater.

Græsk minifrikadeller med tzaziki

Helstegt oksefilet på suté af udvalgte grønsager, med kraftig Demi-glace

Hjemmebagt brød og smør

3 slags ost:

Italiensk Taleggio serveres med syltet rødløg

Gorgonzola serveres med rom marineret Valnødder

Fransk geddeost serveres med blomme-kompot

Brownies med skovens bær og vanille creme

Bordopdækning: duge •blomster •lys

Grill #1

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 195,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)

—–0—–

Lækker grillpølser

Grill spyd (shickebab) valg mellem 2 varianter af: svin, kylling, kalv eller lam.

Sennep, ketchup, BBQ sauce

Hjemlavet kartoffelsalat eller bagt kartoffel med smør.

2 blandet salater efter kokkens humør

Hjemmebagt Hvidløgs brød

I sæson Jordbær med fløde

eller

Frugt trifli

Grill # 2 Deluxe

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 335,- pr. kuvert.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)

 —-0—-

Grillet fisk efter årstiden

Lam marinerret i Stout øl, grillet m/Ramsløgs-pesto

Grillet Kalve Culotte m/ Karry & dild

Grilles majs

Beurre Blanc vendte nye kartofler m/ Friske grønne Asparges

Bagte kartofler m/ smør

2 Slags blandet salater. Efter kokkes humør og årstiden.

3 slags Ost:

Italiensk Taleggio serveres m/ syltet rødløg

Gorgonzola serveres med rum marineret valnødder

Fransk gedde ost serveres med oliven

Hjemme bagt brød & smør

Eller:

Trifli af årstiden frugt og bær med creme af en let hvidchoklade mousse

Hjemme bagt brød & smør

FESTMENU

Dagsarrangement

Antal: Min. 30 pers.
Varighed: 4 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Pris: 385,- pr. kuvert ved  valg af ét forslag fra hver menu.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

Valg af 2 slags kød: tillæg på kr. 25,- pr. person.

—–0——

Husets velkomstdrink

Forret

Carpaccio af røget rådyrfilet med parmesan, sprød fennikel og radise garneret med græskarolie

Limemarineret laks med avocadocreme og sprød babysalat

Andelever mousse, syltede svampe, portvinsgele, rodfrugtchips, frisesalat

Røget torsk, håndpillede rejer med vinaigrette, krydderurte mayo.

(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)

Hovedret

Helstegt oksestriploin med krydderurter, serveret med kraftig demi-glace- sauce

Honningmarineret vildsvinekølle serveret med sauce af egen sky krydret med timian

Øl braiseret lam serveret med ratatouille, pestosky, aioli & grønt

Porchetta – langtidsstegt sprød gris med madeirasauce, dampet spidskål & grønt

 

     Kartofler

                     Pommes Anna, Ovnbagte Provence kartofler eller Flødekartofler

Garniture

Sauté af årstidens grøntsager

Diverse salater.

Dessert

Mousse med cognac serveret med nøddekrokant og citrussalat.

Grillede blommer med hjemmelavet parfaitis.

Tung chokoladekage med skovbær og vaniljecreme.

Hvid chokolade fragilité med bær & hindbærcoulis.

Kaffe med avec

Festarrangement med overnatning

Velkomst • 3 retter menu • Kaffe med Avec • Vin ad libitum under maden • Fri bar • Overnatning • Morgenmad

kl. 17.00 – 02.00 – mere tid muligt imod tillæg.

Pris 1300 ved min. 60 pers.

——0—–

Husets velkomstdrink

Forret

Carpaccio af røget rådyrfilet med parmesan, sprød fennikel og radise garneret med græskarolie

Limemarineret laks med avocadocreme og sprød babysalat

Andelever mousse, syltede svampe, portvinsgele, rodfrugtchips, frisesalat

Røget torsk, håndpillede rejer med vinaigrette, krydderurte mayo.

(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)

Hovedret

Helstegt oksestriploin med krydderurter, serveret med kraftig demi-glace- sauce

Honningmarineret vildsvinekølle serveret med sauce af egen sky krydret med timian

  • l braiseret lam serveret med ratatouille, pestosky, aioli & grønt

Porchetta – langtidsstegt sprød gris med madeirasauce, dampet spidskål & grønt

 

     Kartofler

                     Pommes Anna, Ovnbagte Provence kartofler eller Flødekartofler

Garniture

Sauté af årstidens grøntsager

Diverse salater.

Dessert

Mousse med cognac serveret med nøddekrokant og citrussalat.

Grillede blommer med hjemmelavet parfaitis.

Tung chokoladekage med skovbær og vaniljecreme.

Hvid chokolade fragilité med bær & hindbærcoulis.

Kaffe med avec

Inkl. nat og morgenmad samt overnatning

—–0—–