Brunch
09:00-12:00
Ekstra timer 30,- pers.
Min.: 30 pers.
Pris 195,- dkk. pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
—– 0 —–
Yoghurt naturel rørt med bær og sirup
Brunch Pølser
Æg og Bacon
2 slags lækkert pålæg
Hjemmebagt brød samt hjemmebagt rugbrød
Amerikanske pandekager m. sirup
Dansk brie med druer
Diverse hjemmelavet tilbehør, marmelade og nutella
Kanelsnegle
Juice
Kaffe/Te
Bordopdækning:
stofservietter • blomster • lys
Brunch – Luksus
10:30 – 13:30
Ekstra timer 30,- pers.
Min.: 30 pers.
Pris: 235,- dkk. pr. kuvert
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
—– 0 —–
Varmrøget laks m.sauce verde
Røræg og bacon
Brunch pølser
3 slags lækkert pålæg
Hjemmebagt brød
Hjemmebagt rugbrød
Amerikanske pandekager m. sirup
Croissant
Yoghurt rørt med bær og sirup
Brownies
Dansk brie og skæreost
Diverse hjemmelavet tilbehør af marmelade & Nutella
Juice
Kaffe/Te
Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys
Frokost – Klassisk
3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Min. 30 pers.
Pris: 220,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
——0——
2 slags sild.
Æg med rejer & mayonnaise.
Gravet laks med rævesauce.
Frikadeller m. surt.
Hjemmelavet hønsesalat.
Hjemmelavet leverpostej med bacon & champignon.
Høns i tarteletter.
2 slags udvalgte oste med tilbehør.
Friskbagt brød med smør.
Klassisk æblekage
Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys
Frokost – Buffet
Antal min 30 pers.
Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)
Pris 250,- pr. kuvert
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
——0——
Skaldyrssalat vendt i rucola m. rugbrødschips
Små hjemmelavede fiskefrikadeller m. grov remoulade
2 salater tilpasset årstiden
Pommes Souffle m. ramsløg
Kylling faseret m. gorgonzola – bundet m. parma skinke
Helstegt oksefilet stegt m. timian og havsalt
Brownie
Rabarbertærte m. vaniljecreme
Hjemmebagt brød og smør
Bordopdækning
blomster • lys
Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys
Frokost – Italiensk
Antal min 30 pers.
Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)
Pris 350 pr. person
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
—-0—–
Varmrøget laks med romescosauce
Stort pølsebræt m. udvalg af italienske pølser og skinker.
Stort ostebræt m. udvalg af italienske oste og tilbehør
Tomatsalat med mozzarella og oliven
Spinatsalat m. pærer, pinjekerner og balsamico
Fettuccine m. squash vendt i pesto
Små smørstegte kartofler vendt i timian
Kylling saltimbocca
Helstegt kalvetyksteg stegt m. rosenpeber
Klassisk Tiramisu
Hjemmebagt brød & smør
Bordopdækning: duge •blomster •lys
Grill – På terrassen
3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Min. 30 pers.
Pris: 195,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)
—–0—–
Lækker grillpølser
Grill spyd (shickebab) valg mellem 2 varianter af: svin, kylling, kalv eller lam.
Sennep, ketchup, BBQ sauce
Hjemlavet kartoffelsalat eller bagt kartoffel med smør.
2 blandet salater efter kokkens humør
Hjemmebagt Hvidløgs brød
I sæson Jordbær med fløde
eller
Frugt trifli
Bordopdækning: duge •blomster •lys
Grill – Deluxe
3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Min. 30 pers.
Pris: 335,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)
—-0—-
Grillet fisk efter årstiden
Lam marinerret i Stout øl, grillet m/Ramsløgs-pesto
Grillet Kalve Culotte m/ Karry & dild
Grilles majs
Beurre Blanc vendte nye kartofler m/ Friske grønne Asparges
Bagte kartofler m/ smør
2 Slags blandet salater. Efter årstiden.
3 slags Ost:
Italiensk Taleggio serveres m/ syltet rødløg
Gorgonzola serveres med rum marineret valnødder
Fransk gedde ost serveres med oliven
Hjemme bagt brød & smør
Eller:
Trifli af årstiden frugt og bær med creme af en let hvidchoklade mousse
Hjemme bagt brød & smør
Bordopdækning: duge •blomster •lys
FESTMENU
Dagsarrangement
Antal: Min. 35 pers.
Varighed: 4 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Pris: 385,- pr. kuvert-2017. Ved valg af ét forslag fra hver menu.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
Valg af 2 slags kød: tillæg på kr. 25,- pr. person.
Husets velkomstdrink
Forret
Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat
Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips
Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon
Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.
(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)
Hovedret
Helstegt oksefilet med timian. Serveres med svampesauce
Vildsvinekølle braiseret i mørk øl. Serveret med kraftig skysauce
Unghanebryst farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.
Lammekølle fyldt med hvidløg og rosmarin. Serveret med lammeglace
Kartofler
Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme
Garniture
Sauté af årstidens grønsager
Diverse salater
Dessert
Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne
Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis
Bagte æbler serveret med sukkerristet rugbrød og creme anglaise Kaffe med avec
Festarrangement med overnatning
Festarrangement
Velkomstdrink • 3 retters menu • kaffe med avec • vin ad libitum til maden • fri bar • overnatning • morgenmad
- 17.00 – 02.00. Mere tid mod tillæg. Min. 60 pers.
Pris: 2017/18 – 1300 kr. pr. gæst.
Pris: 2019/20- 1450 kr. pr. gæst. Ekstra timer 4000,-
Pris 2019/20 -Fredag & Søndag – 1200,- kr. pr. gæst ( ikke i forb. med helligedage )
.
Husets velkomstdrink
Forret
Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat
Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips
Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon
Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.
(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)
Hovedret
Hel oksefilet med timian. Serveres med svampesauce
Vildsvinekølle braiseret i mørk øl. Serveret med kraftig skysauce
Unghanebryst farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.
Lammekølle fyldt med hvidløg og rosmarin. Serveret med lammeglace
Kartofler
Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme
Garniture
Sauté af årstidens grønsager/Diverse salater
Dessert
Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne
Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis
Bagte æbler serveret med sukkerristet rugbrød og creme anglaise
Kaffe med Avec
Natmad (Pizza, suppe eller pølsebord)
…..har vi overset dine ønsker – så skriv til os på info@lyngbyhostel.dk og få et godt tilbud!