Menuer

Brunch

09:00-12:00

Ekstra timer 30,- pers.

Min.: 30 pers.

Pris 195,- dkk. pr. kuvert.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

—– 0 —–

Yoghurt naturel rørt med bær og sirup

Brunch Pølser

Æg og Bacon

2 slags lækkert pålæg

Hjemmebagt brød samt hjemmebagt rugbrød

Amerikanske pandekager m. sirup

Dansk brie med druer

Diverse hjemmelavet tilbehør, marmelade og nutella

Kanelsnegle

Juice

Kaffe/Te

Bordopdækning:

stofservietter • blomster • lys

Brunch – Luksus

10:30 – 13:30

Ekstra timer 30,- pers.

Min.: 30 pers.

Pris: 235,- dkk. pr. kuvert

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

—– 0 —–

Varmrøget laks m.sauce verde

Røræg og bacon

Brunch pølser

3 slags lækkert pålæg

Hjemmebagt brød

Hjemmebagt rugbrød

Amerikanske pandekager m. sirup

Croissant

Yoghurt rørt med bær og sirup

Brownies

Dansk brie og skæreost

Diverse hjemmelavet tilbehør af marmelade & Nutella

Juice

Kaffe/Te

Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys

Frokost – Klassisk

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 220,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

——0——

2 slags sild.

Æg med rejer & mayonnaise.

Gravet laks med rævesauce.

Frikadeller m. surt.

Hjemmelavet hønsesalat.

Hjemmelavet leverpostej med bacon & champignon.

Høns i tarteletter.

2 slags udvalgte oste med tilbehør.

Friskbagt brød med smør.

Klassisk æblekage

Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys

Frokost – Buffet

Antal min 30 pers.

Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)

Pris 250,- pr. kuvert

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

——0——

Skaldyrssalat vendt i rucola m. rugbrødschips

Små hjemmelavede fiskefrikadeller m. grov remoulade

2 salater tilpasset årstiden

Pommes Souffle m. ramsløg

Kylling faseret m. gorgonzola – bundet m. parma skinke

Helstegt oksefilet stegt m. timian og havsalt

Brownie

Rabarbertærte m. vaniljecreme

Hjemmebagt brød og smør

Bordopdækning

blomster • lys

Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys

Frokost – Italiensk

Antal min 30 pers.

Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)

Pris 350 pr. person

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

—-0—–

Varmrøget laks med romescosauce

Stort pølsebræt m. udvalg af italienske pølser og skinker.

Stort ostebræt m. udvalg af italienske oste og tilbehør

Tomatsalat med mozzarella og oliven

Spinatsalat m. pærer, pinjekerner og balsamico

Fettuccine m. squash vendt i pesto

Små smørstegte kartofler vendt i timian

Kylling saltimbocca

Helstegt kalvetyksteg stegt m. rosenpeber

Klassisk Tiramisu

Hjemmebagt brød & smør

Bordopdækning: duge •blomster •lys

Grill – På terrassen

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 195,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)

—–0—–

Lækker grillpølser

Grill spyd (shickebab) valg mellem 2 varianter af: svin, kylling, kalv eller lam.

Sennep, ketchup, BBQ sauce

Hjemlavet kartoffelsalat eller bagt kartoffel med smør.

2 blandet salater efter kokkens humør

Hjemmebagt Hvidløgs brød

I sæson Jordbær med fløde

eller

Frugt trifli

Bordopdækning: duge •blomster •lys

Grill – Deluxe

3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Min. 30 pers.

Pris: 335,- pr. kuvert.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)

 —-0—-

Grillet fisk efter årstiden

Lam marinerret i Stout øl, grillet m/Ramsløgs-pesto

Grillet Kalve Culotte m/ Karry & dild

Grilles majs

Beurre Blanc vendte nye kartofler m/ Friske grønne Asparges

Bagte kartofler m/ smør

2 Slags blandet salater. Efter årstiden.

3 slags Ost:

Italiensk Taleggio serveres m/ syltet rødløg

Gorgonzola serveres med rum marineret valnødder

Fransk gedde ost serveres med oliven

Hjemme bagt brød & smør

Eller:

Trifli af årstiden frugt og bær med creme af en let hvidchoklade mousse

Hjemme bagt brød & smør

Bordopdækning: duge •blomster •lys

FESTMENU

Dagsarrangement

Antal: Min. 35 pers.

Varighed: 4 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)

Pris: 385,- pr. kuvert-2017. Ved valg af ét forslag fra hver menu.

(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)

Valg af 2 slags kød: tillæg på kr. 25,- pr. person.

 

Husets velkomstdrink

Forret

Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat

Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips

Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon

Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.

(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)

Hovedret

Helstegt oksefilet med timian. Serveres med svampesauce

Vildsvinekølle braiseret i mørk øl. Serveret med kraftig skysauce

Unghanebryst farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.

Lammekølle fyldt med hvidløg og rosmarin. Serveret med lammeglace

Kartofler

Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme

Garniture

Sauté af årstidens grønsager

Diverse salater

Dessert

Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne

Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis

Bagte æbler serveret med sukkerristet rugbrød og creme anglaise Kaffe med avec

Festarrangement med overnatning

Festarrangement

Velkomstdrink • 3 retters menu • kaffe med avec • vin ad libitum til maden • fri bar • overnatning • morgenmad

  1. 17.00 – 02.00. Mere tid mod tillæg. Min. 60 pers.

Pris: 2017/18 –  1300 kr. pr. gæst.

Pris:  2019/20- 1450 kr. pr. gæst. Ekstra timer 4000,-

Pris 2019/20 -Fredag & Søndag  – 1200,- kr. pr. gæst ( ikke i forb. med helligedage )

.

Husets velkomstdrink

Forret

Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat

Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips

Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon

Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.

(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)

Hovedret

Helstegt oksefilet med timian. Serveres med svampesauce

Vildsvinekølle braiseret i mørk øl. Serveret med kraftig skysauce

Unghanebryst farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.

Lammekølle fyldt med hvidløg og rosmarin. Serveret med lammeglace

Kartofler

                     Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme

Garniture

Sauté af årstidens grønsager/Diverse salater

Dessert

Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne

Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis

Bagte æbler serveret med sukkerristet rugbrød og creme anglaise

Kaffe med Avec

Natmad (Pizza, suppe eller pølsebord)

…..har vi overset dine ønsker – så skriv til os på info@lyngbyhostel.dk og få et godt tilbud!