Brunch
08:00-10:00
Ekstra timer 35,- pers.
Min.: 30 pers.
Pris 195,- dkk. pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
—– 0 —–
Yoghurt naturel rørt med bær og sirup
Brunch Pølser
Æg og Bacon
2 slags lækkert pålæg
Hjemmebagt brød samt hjemmebagt rugbrød
Amerikanske pandekager m. sirup
Dansk brie med druer
Diverse hjemmelavet tilbehør, marmelade og Nutella
Kanelsnegle
Juice
Kaffe/Te
Bordopdækning:
stofservietter • blomster • lys
Brunch – Luksus
10:30 – 13:30
Ekstra timer 30,- pers.
Min.: 30 pers.
Pris: 375,- dkk. pr. kuvert
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
—– 0 —–
Et glas perlende Cava
Varmrøget laks m.sauce verde
Røræg og bacon
Brunch pølser
3 slags lækkert pålæg
Hjemmebagt brød
Hjemmebagt rugbrød
Amerikanske pandekager m. sirup
Croissant
Yoghurt rørt med bær og sirup
Brownies
Dansk brie og skæreost
Diverse hjemmelavet tilbehør af marmelade & Nutella
Juice
Kaffe/Te
Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys
Frokost – Klassisk
3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Min. 30 pers.
Pris: 275,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
——0——
2 slags sild.
Æg med rejer & mayonnaise.
Gravet laks med rævesauce.
Frikadeller m. surt.
Hjemmelavet hønsesalat.
Hjemmelavet leverpostej med bacon & champignon.
Høns i tarteletter.
2 slags udvalgte oste med tilbehør.
Friskbagt brød med smør.
Klassisk æblekage
Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys
Frokost – Buffet
Antal min 30 pers.
Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)
Pris 325,- pr. kuvert
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
——0——
Skaldyrssalat vendt i rucola m. rugbrødschips
Små hjemmelavede fiskefrikadeller m. grov remoulade
2 salater tilpasset årstiden
Pommes Souffle m. ramsløg
Kylling faseret m. gorgonzola – bundet m. parma skinke
Kalvetykstegs filet – stegt m. timian og havsalt
Brownie
Rabarbertærte m. vaniljecreme
Hjemmebagt brød og smør
Bordopdækning: stofservietter • blomster • lys
Frokost – Italiensk
Antal min 30 pers.
Varighed: 3 timer – (ekstra timer 30 pr, person)
Pris 350 pr. person
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
—-0—–
Varmrøget laks med romescosauce
Stort pølsebræt m. udvalg af italienske pølser og skinker.
Stort ostebræt m. udvalg af italienske oste og tilbehør
Tomatsalat med mozzarella og oliven
Spinatsalat m. pærer, pinjekerner og balsamico
Fettuccine m. squash vendt i pesto
Små smørstegte kartofler vendt i timian
Kylling saltimbocca
Helstegt kalvetyksteg stegt m. rosenpeber
Klassisk Tiramisu
Hjemmebagt brød & smør
Bordopdækning: duge •blomster •lys
Grill – På terrassen
3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Min. 30 pers.
Pris: 350,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)
—–0—–
Lækker grillpølser
Grill spyd (shickebab) valg mellem 2 varianter af: svin, kylling, kalv eller lam.
Sennep, ketchup, BBQ sauce
Hjemlavet kartoffelsalat eller bagt kartoffel med smør.
2 blandet salater efter kokkens humør
Hjemmebagt Hvidløgs brød
I sæson Jordbær med fløde
eller
Frugt trifli
Bordopdækning: duge •blomster •lys
Grill – Deluxe
3 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Min. 30 pers.
Pris: 450,- pr. kuvert.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
(Kun mellem 1. Maj til 1. oktober)
Forretter
Grillet aubergine toppet med olivenolie, mozzarella, fint hakket springløg og sherry tomater
Grillet Grønne asparges med classic vinaigrette,
Kæmperejer bagt i smør og hvidvin m. krydderurter,
Hovedretter
Bagte kartofler serveret med ramsløgssmør m. sennep
Små danske kartofler vendt i olie med hakket krydderurter og pinjekerner
Grillet majskolber vendt i smør og krydderurter
Brændt spidskål vendt i citronsalt med timian
Steak af oksefilet
Svinekoteletter vendt i barbecue
Dessert
Grillede grapefrugt m. mascarponecreme, toppet med mynte og nødder
eller
Flamberet jordbær med rørt vaniljeis.
Hertil hjemmelavet brød og smør
FESTMENU
Dagsarrangement
Antal: Min. 35 pers.
Varighed: 4 timer (ekstra timer 30,- pr. pers.)
Pris: 495,- pr. kuvert. Ved valg af ét forslag fra hver menu.
(Børn 0-2 år uden beregning – 3-6 år halv pris)
Valg af 2 slags kød: tillæg på kr. 25,- pr. person.
Husets velkomstdrink
Forret
Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat
Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips
Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon
Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.
(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)
Hovedret
Kalvetykstegs filet m. timian. Serveres med svampesauce
Dyrefilet m. syltede tranebær, ristede svampe & vildtsauce. (+25,-)
Unghanebryst fra Hopballe Mølle – farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.
Kartofler
Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme
Garniture
Sauté af årstidens grønsager
Diverse salater
Dessert
Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne
Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis
Eton Mess, hjemmelavet marengskys m. vaniljeflødeskum og bær
Festarrangement med overnatning
Festarrangement
Velkomstdrink • 3 retters menu • kaffe med avec • vin ad libitum til maden • fri bar • overnatning • morgenmad
Pris: 2022/23- 1650 kr. pr. gæst. Ekstra timer 4000,-
Pris 2022/23 -Fredag & Søndag – 1450,- kr. pr. gæst ( ikke i forb. med helligedage )
- 17.00– 02.00. Udtjek næste dag kl. 11.00. Mere tid mod tillæg.
Min. 60 pers.
.
Husets velkomstdrink
Forret
Hjemmevarmrøget laks med citruscreme og urtesalat
Rimmet lange med kærnemælk og rygeost. Dild-olie. Serveret med rugbrødschips
Confiteret kylling med brændt lime-olie. Serveret med sprøde squash. Vendt i estragon
Bresola med sprød salat vendt i pesto. Serveret med langtidsbagte cherrytomater.
(Alle vores forretter serveres med vores lækre hjemmebagte brød)
Hovedret
Kalvetykstegs filet med timian. Serveres med svampesauce
Dyrefilet m. syltede tranebær, ristede svampe & vildtsauce. (+25,-)
Unghanebryst fra Hopballe Mølle -farseret med tranebær og svampe. Serveret med dijonsauce.
Kartofler
Pommes souffle, pommes rissolle eller pommes a la creme
Garniture
Sauté af årstidens grønsager/Diverse salater
Dessert
Gateau Marcel, serveret med bær, myntecoulis og vaniljesne
Hvid chokoladeparfait med bær & hindbærcoulis
Eton Mess, hjemmelavet marengskys m. vaniljeflødeskum og bær
Kaffe med Avec
Natmad (Pizza, suppe eller pølsebord)
…..har vi overset dine ønsker – så skriv til os på info@lyngbyhostel.dk og få et godt tilbud!